Manager

Cătălin Grigoraș a terminat Șef de Promoție la Clasa Profesorului și actorului Marian Râlea, la Universitatea Lucian Blaga din Sibiu, Facultatea de Litere și Arte secția Actorie, licență, promoția 2008. În 2010 absolvă cursul de masterat în Arta Actorului, iar în 2012 cursul de masterat în Management Cultural în cadrul aceleiași universități.
Încă din anii studenției a colaborat cu Teatrul Național Radu Stanca din Sibiu și cu Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu, dezvoltând mai apoi Compania de Teatru BECOME Sibiu și punând bazele festivalului de teatru independent Sibiu FRINGE Festival.
Din ianuarie 2017 devine manager al Teatrului Național Aureliu Manea din Turda, unde alături de o echipă tânără încearcă dezvoltarea și revigorarea vieții culturale în regiune.
După sosirea sa în Turda, orașul de pe Arieș se poate mândri cu o stagiune permanentă, cu un repertoriu ce are deja peste 60 de titluri, cu turnee naționale și internaționale, cu 4 festivaluri ce încearcă să își câștige identitatea în plan regional, național și chiar internațional: Festivalul Internațional de Teatru Turda, Festivalul de Teatru pentru Adolescenți, Festivalul Poveștilor de Iarnă și Gala Teatrului.

declaratie de avere 2023
declarație de interese 2023

Alte sugestii

Echipa